Spel

Här kan du hitta alla spel som finns hos Kwarnberg Spel.

Gränslandet (rollspel)

Ett spel om tiden mellan barndomen och vuxenlivet, i gränslandet mellan fantasi och verklighet. Rollpersonerna är ungdomar som måste balansera vardagen med yttre hot i form av monster. Spelet har ingen färdig setting, utan spelgruppen skapar tillsammans spelvärlden i början av första spelmötet.

Krutdimma (rollspel)

Krutdimma utspelar sig under den svenska stormaktstiden 1611-1718 i ett Europa med fantasyinslag. Spelet spelas över generationer och rollpersonernas släkter är i fokus. Under en kampanj kommer rollpersonerna åldras och bytas ut mot sina arvingar.

Novum Solari (rollspel)

Ett rollspel satt i vårt solsystem om ungefär 200 år. Mänskligheten har befolkat solsystemet. Efter det första interplanetariska kriget splittrades systemet i två allianser som nu är gränsen till ett nytt stort krig. Novum Solari handlar om äventyr och politik, men också de vardagliga problem en skeppsbesättning kan råka ut för.

Skrômt (rollspel)

Tänk ett Sverige där väsen och varelser från nordisk folktro fortfarande existerar. Det är Skrômt. Det är ett spel om personlig skräck och rädslan för det okända, där vår vardag blandas med sägner och legender som man trott bara var sagor och påhitt.

Väpnarspelet (brädspel)

Väpnarspelet är ett enkelt brädspel där du och din motståndare förflyttar trupper med målet att försöka ta er förbi er motståndares försvar. Spelet går snabbt att både lära sig och att spela.

Yoker (tärningsspel)

Yoker är ett tärningsspel som kombinerar det bästa med både poker och yatzy. Det är perfekt att spela när man sitter i kö eller bara vill slå ihjäl lite dötid.